ENG
ITA
ALB
MIRËSEVINI
NË HOTEL NEW YORK


Në buzë të bregdetit të mrekullueshëm të Vlorës, i vendosur në zonën më fantastike të qytetit, pranë tunelit ku ujërat e kristalta rrjedhin prej shekujt përmes gjelbërimit të pishave, shfaqet Hotel New York. Vendndodhja e tij në pjesën më të bukur te Gjirit të Vlorës, të njohur si Uji I Ftohtë, si dhe në këmbët e Malit të Shushicës, e bëjnë ate një mrekulli të vërtetë. Ura lidhëse e Hotelit kalon mbi rrugën kombëtare Vlorë – Sarandë dhe të krijon përshtypjen e një trageti të ankoruar aty përjetësisht.
Pamje nga hoteli
gfgffgf
OFERTAT
Super oferta per S.Valentino
Dt. 14 Shkurt
Superiore room me pamje nga deti, darke e shoqeruar me muziken e dj XXL, vetem per 35eur per person.
Ambjent i Rezervuar
NE NATYRE
>
SHERBIMET
Form Object
Hotel New york
Uji i Ftohtë Vlore ¦ Tel:+35533406648/9¦ Fax: +35533406650¦ e-mail: info@hotelnewyork.al ¦ www.hotelnewyork.al

HOTELI